Խոհանոցային 10 հնարք, որ պետք է իմանա յուրաքանչյուր կին

1.Ձվածեղը կլինի փարթամ, եթե ավելացնեք երկու գդալ սառը ջուր մեկ բաժակ ձվերին և լավ հարեք:
2. Ավելացրեք խմորին լուծված կարտոֆիլային օսլա և հացաբուլկեղենը շատ փարթամ և փափուկ կլինի անգամ հաջորդ օրը:

3. Ճակընդեղը շատ երկար է եփվում, 3-3:30 ժամ: Պրոֆեսիոնալ խոհարարները եփում են ճակնդեղը հետևյալ կերպ: Այն բանից հետո, որ ճակնդեղը եռում է 30 րոպե, թափում են ջուրը և դնում հոսող սառը ջրի տակ, 15 րոպեով: Ջերմաստիճանի նվազումը հասցնում է ճակնդեղը պատրաստ վիճակի:

4. Խմորիչների փոխարեն խմորի մեջ կարելի է ավելացնել մի քիչ կոնյակ և այդպես խմորը կդառնա ավելի բուրավետ, իսկ խմորեղենը ավելի համեղ:

5. Ձվի սպիտակուցը ավելի արագ կվերածվի փարթամ փրփուրի,եթե նախապես այն սառեցնեք և ավելացնեք մի քանի կաթիլ կիտրոնի հյութ: Իսկ դեղնուցի հետ այլ կերպ են վարվում, այն սիրում է տաքություն և շաքար:
6. Որպեսզի տապակեք միսը ոսկեգույն կեղևով, պետք է այն պատեք մեղրով:
7. Լյարդը փափուկ կլինի, եթե տապակելուց առաջ վրան շաքար լցնեք:
8. Որպեսզի ձվերը եփվելուց չպայթեն, նրանք պետք է լվանալ մինչև եփելը սառը ջրի մեջ:

9. Որպեսզի գազարը լավ համ ունենա, այն պետք է եփել 5-10 րոպե: Այնպես ինչպես այլ բանջարեղենները, գազարը նույնպես լավ կրակի վրա են պատրաստում և եփվելուց հետո աղ են ավելացնում:
10. Որպեսզի յուղը/կարագը տապակվելիս չցայտի կարելի է տապակին փոքր ինչ աղ ցանել:

Popular

Plane landing on the sea
What Disney princesses would look like in 2016
Armenian Photographer’s Stunning Street Photography reveals life in Russia: Part 1
9 Comic Strips That Prove Women Actually Use Magic
The Invisible Force That Warps What You Read in the News
9 Truthful Cartoons About the Differences Between Female and Male Friendships
17 Beauty Tricks That Will Make Every Woman’s Life Easier
9 Everyday Things You’re Doing Wrong
12 Myths That Movies Made Us Believe

Վերջին նյութերը

Այս մարդկանց թվում է թե իրենք ձմեռն Արաբական Էմիրություններում են անցկացնում
Այս մարդկանց թվում է թե իրենք ձմեռն Արաբական Էմիրություններում են անցկացնում
Ինչու՞ Ճապոնիայում լուսացույցների վրա կանաչի փոխարեն կապույտ է
Ճանճերը տեսնում են ձեզ դանդաղ շարժման մեջ
Աշխարհի 10 ամենագեղեցիկ կամուրջները. հայտնի կամուրջներ
ԵՐԿՐԻ ԱՄԵՆԱՄԵԾ ԾԱՌԸ
Գազարն ի սկզբանե մանուշակագույն է եղել
Կենդանի կամուրջներ. Հնդկաստանի հրաշալիքները
Ինչու՞ ենք մենք կարմրում