Բաղադրությունը
- 6բաժնի համար
- 300գ թթու դրած կաղամբ
- 250մարինացված սունկ
- 4կարտոֆիլ
- 50գ գլուխ սոխ
- 50գ կանաչ սոխ
- 2թթու դրած վարունգ
- 60մլ ձեթ
- Աղ և սև պղպեղ-ըստ ճաշակի:
Պատրաստման եղանակները
1. Լվանալ կարտոֆիլը և եփել կլեպով աղաջրի մեջ: Հովացնել: Սնկերը լցնել փլավքամիչի մեջ,որ մարինադը քամվի:Կանաչ սոխը լվանալ և չորացնել խոհանոցի սրբիչով:Գլուխ սոխը մաքրել:Կաղամբը լվանալ հոսող ջրի տակ և քամել:
2.Վարունգները, կանաչ և գլուխ սոխը կտրատել
3.Կարտոֆիլը մանր կտրտել:
4.Խառնել պատրաստի բաղադրիչները:
5.Ավելացնել թթու կաղամբը, ձեթը, աղն ու պղպեղը և լավ խառնել:
6.Աղցանը լցնել աղցանամանի մեջ, զարդարել կանաչեղենով: